Депутати се карат и се бият по време на ключово гласуване

...
Депутати се карат и се бият по време на ключово гласуване
Коментари Харесай

Ритници и въргаляне по земята: Депутати се бият в парламент

Депутати се карат и се бият по време на основно гласоподаване в парламент, демонстрират фрагменти, оповестени в неделя, 28 януари.

Видео запечатва „ батална сцена “, в която членове на Народното събрание на Малдивите си разменят ритници и се бият с депутати от опозицията покрай стола на ръководителя на Народното събрание.

Този път основни настоящи лица бяха Искрен Митев и Цончо Ганев

Това се случва на фона на крещенето на други депутати в залата. Ройтерс съумя да удостовери местоположението по цвета, дизайна на стените и разположението на осветително тяло и високоговорител, които съответстват със фотосите от файла.

В последна сметка ситуацията се успокои и беше призната актуализацията на бюджета на НЗОК

Местните медии оповестиха, че народен представител е бил ранен по време на яростна битка сред проправителствени депутати и опозиционери. Ройтерс не можа да ревизира без значение по кое време са снимани фрагментите.

Македония вместо Европа се трансформира в див Запад, разясниха опозицията

Според известия в локалните медии хаосът на съвещанието настанал, когато опозиционната Малдивска демократична партия е решила да не утвърди в Народното събрание някои членове на кабинета на президента Мохамед Муидзу преди основното гласоподаване на кабинета.

Впоследствие проправителствените депутати инициирали митинг, възпрепятствайки провеждането на парламентарното съвещание.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР